film
Regisseur: 
Jaar: 
2012
Genre: 

Gut

za.08 sep

Screening Gut

Gut

za.08 sep

Screening Gut

Het leven van Tom is saai en eentonig. Zijn beste vriend Dan hangt angstvallig vast aan het verleden en is eigelijk nog steeds dezelfde jongen als vroeger. Dan wil Tom echter niet verliezen in de saaiheid van het normale leven en besluit samen met hem een wel heel erg gruwelijke film te bekijken. Wat ze te zien krijgen is echter een snuff film. Het geheimd bindt de twee vrienden aan elkaar als nooit te voren, het heeft echter wel effect op hun privéleven als ze verder deze wereldn ingezogen worden.

Gut is tot op zeker hoogte vrij voorspelbaar, maar dat weet je van te voren met een film als deze. Wat Gut echter fantastisch doet is nergens antwoorden op geven. De film roept vele vragen op die nergens beantwoord worden. Tel daarbij op dat de spanning, het verhaal en de vertoonde beelden erg sterk zijn en je weet dat je een BUT waardige film hebt.


Gut

za 08 sep - 22:00 tot 23:30
Nieuwe Veste bovenzaal 1
2197

Screening Gut

BUTFF zoekt vrijwilligers

BUTFF vrijwilligers

Meehelpen in het team van BUTFF??
Voel jij je aangesproken door de BUTFF thema's en heb je zin om samen met filmfreaks en andere BUTFF vrijwilligers een leuk festival mee te maken?
Kijk hier om je in te schrijven als vrijwilliger bij BUTFF.