film
Jaar: 
2009
Genre: 
do.06 sep

Screening Zone of the Dead

Screening  Zone of the dead (2)

Screening  Zone of the dead (2)

Ken Foree, wie kent hem niet als dé held van de originele Dawn of the Dead! Milan Konjevic in ieder geval wel. Hij heeft een Servische low budget zombie film gemaakt en Ken Foreen hiervoor aangetrokken.

Een uitbraak van chemicalien veroorzaakt een zombieuibraak. In het midden van deze zombieuitbraak is het de taak van een aantal agenten om een gevangene over te brengen. Het lot wil echter dat ze midden in de zombieinvasie terecht komen en zich hieruit moeten vechten.

Verieuwend kun je haast niet zijn als je een zombiefilm maakt. Maar om eerlijk te zijn hoeft dat ook helemaal niet. Milan kent zijn klassiekers en deelt zijn liefde voor het genre met de kijkers. Er zitten tal van verwijzingen in die de kenners van het genre erg goed zullen doen. Dat deze film geheel in het Engels opgenomen is terwijl de accenten ervanaf druipen komt deze film hiermee alleen maar ten goede. Genre film voor de liefhebbers van vermakelijke herkenbare zombie actie! 


do 06 sep - 18:00 tot 19:45
Nieuwe Veste Zaal 2
2159

Screening Zone of the Dead

zo 09 sep - 12:00 tot 13:45
Nieuwe Veste Zaal 2
2219

Screening  Zone of the dead (2)

BUTFF zoekt vrijwilligers

BUTFF vrijwilligers

Meehelpen in het team van BUTFF??
Voel jij je aangesproken door de BUTFF thema's en heb je zin om samen met filmfreaks en andere BUTFF vrijwilligers een leuk festival mee te maken?
Kijk hier om je in te schrijven als vrijwilliger bij BUTFF.