film
Regisseur: 
Jaar: 
2011
do.06 sep

Screening Monk3ys

Onverwacht goede film. Aan het begin wordt je meteen al geconfronteerd met het gruwelijke einde van de film om daarna snel over te gaan op hoe dit allemaal ontstaan is.

Voor een onderzoek worden drie mannen met totaal verschillende karakters en achtergronden samen in een kamer gezet om daar 48 uur met elkaar door te brengen. In deze 48 uur hopen de onderzoekers de ware aard van deze heren te zien. Wanneer de deur na 48 uur echter niet opent en ze erachter komen dat ze vastzitten komt de ware aard pas naar boven met alle gevolgen van dien.

Monk3ys trakteert de kijker op een psychologisch spel. Je zou kunnen denken dat het kijken naar drie mannen in een afgesloten kamer saai is, maar dat is het niet. Het spel en de neergezette karakters blijven je boeien. Dat je meteen al geconfronteerd wordt met het gruwelijke einde voorspelt gelukkig niet hoe dit allemaal ontstaan is.


do 06 sep - 22:00 tot 23:30
Nieuwe Veste theaterzaal
2155

Screening Monk3ys

BUTFF zoekt vrijwilligers

BUTFF vrijwilligers

Meehelpen in het team van BUTFF??
Voel jij je aangesproken door de BUTFF thema's en heb je zin om samen met filmfreaks en andere BUTFF vrijwilligers een leuk festival mee te maken?
Kijk hier om je in te schrijven als vrijwilliger bij BUTFF.