Heb je in september het BUT Film Festival gemist of heb er nog geen genoeg van gekregen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

26 tot en met 28 oktober is in Enschede The Overkill, een 48+1 uur nonstop (video) games en film evenement. Op The Overkill Festival worden bezoekers geconfronteerd met een ‘Overkill’ van populaire cultuur multimedia, met een sterke focus op films, video en gamen. We overstijgen de grenzen van deze media en bijbehorende onwikkelingen rond subculturen door hier speciale aandacht op te vestigen. Dit jaar zal The Overkill Festival gewijd worden aan ‘underground movies and independent games’. Natuurlijk bieden we hier naast ook allerlei bekende games en films.

De programmeurs van het BUT Film Festival zijn voor de tweede keer gevraagd om een gedeelte van het programma te verzorgen. Dit jaar verzorgen we meer dan de helft van het filmprogramma met een selectie uit 2012 films en zelfs een tweetal films uit 2010!

Programmadirecteur Frank Schonewille zal zondag ook een lezing houden over de essentie van een BUT Film(maker). Schonewille zal ingaan op wat een BUT film nu precies is, waarom deze films essentieel zijn en waarom filmmakers de keuze maken of moeten maken om BUT films te maken.

Het festival zal gehouden worden aan de Kloosterstraat 1 te Enschede.
Tickets kunnen online aangeschaft worden op www.theoverkill.me of aan de deur.

BUTFF zoekt vrijwilligers

BUTFF vrijwilligers

Meehelpen in het team van BUTFF??
Voel jij je aangesproken door de BUTFF thema's en heb je zin om samen met filmfreaks en andere BUTFF vrijwilligers een leuk festival mee te maken?
Kijk hier om je in te schrijven als vrijwilliger bij BUTFF.